fredag 13. november 2009

Nytt gammelt serviseVi flyttet fra Langhus til Ålesund i fjor, og har hatt litt ting og tang over alt. Bjarne har delvis bodd i leiligheten på Langhus fram til nå, men vi solgte den for snart to uker siden. I helga ble resten av flyttelasset der nede kjørt opp hit, og for å få plass måtte vi rydde i boden til mamma. Da fant jeg disse fine moccakoppene som jeg har arvet etter farmor og farfar. De er for fine til å ligge i en pappeske syntes jeg, så nå er de vasket og satt fram i skapet. Stempelet under  sier de er fra Figgjo.
De blir nok neppe brukt, men de er fine til pynt også og som et minne. Husker at jeg alltid beundret disse koppene da jeg var lita, også var jeg så heldig å få dem da tingene etter farmor og farfar skulle ryddes i og deles.

5 kommentarer:

wigdis sa...

Det mokkaservicet er nydelig. Slikt hadde mine besteforeldre også. Synes du skal prøve å bruke de når du har gjester, en liten kopp etter middagen f.eks.
Håper influensaen din er på retur.
Ha en fin helg.

Elisabeths kreative hjørne sa...

Nydelige mokka-kopper!!Jeg har også et mokkaservise etter min farmor, det er sort utenpå og forskjellige farger inni (Og dessverre altfor sjelden i bruk ;-))

Hanne Marthe sa...

det e så fint ditta serviset=)
du får ha det stående så alle ser det=) håpe du e bedre idag, å at det gikk bra me helene hos tannlegen=)

mayeliz sa...

Kjempeflott moccaservise :-)
Har maken selv, og bruker det innimellom. Koselig når man får besøk av gode venninner, og så lage kaffe og servere i slik nostalgi...
Ta godt vare på det ;-)

Lisbeth Bula sa...

Jeg elsker gamle ting- spesielt om de er arvet slik at det har affeksjonsverdi! Nydelige kopper!