tirsdag 17. november 2009

Tunika og kjole....

Endelig er jeg ferdig med Helene sin vest. Var oktober plagget mitt i plagg for plagg. Men jeg har ikke hatt nok strikketid rett og slett. Så denne ble ikke ferdig før i går. Den er strikket i Daletta fra Dalegarn, på pinner nr. 2,5 og 3 og det var jo en del mønster. Men hun som fikk vesten var iallefall fornøyd, kunne ikke vente med å bruke den på skolen i dag. Ikke sant Helene? Håper den var varm og god også, kjennes sånn ut.Og her er november plagget mitt. Har bare såvidt fått begynt på kanten nede, men nå er mønsteret straks ferdig så da går det kanskje lettere? Hvis ikke jeg går lei for det blir for kjedlig da! He he;o)
Den strikkes i finullgarn fra Rauma, men jeg er litt usikker på fargevalget rett og slett. Jeg og dama i butikken var ikke enig, neste gang hører jeg på meg selv! ;o)

Kjolen strikkes etter denne oppskriften.

7 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

syns Helene kledde tunikaen veldi godt, den va kjempefin=)
fargen på kjolen din va veldi fin da:) men d e jo ikke for seint å endre på den=) ser i alle fall ut som den blir nydeli=)

Veronika sa...

For ei heldig jente, tunika'n var kjempeflott!! Når det gjelder fargevalgproblematikken din, så syns jeg fargene passer fint sammen, blir nok fint skal du se:)

Baddie sa...

Kjempefin tunika du har strikket til datteren din. Ang. fargevalget på din egen kjole er det litt vanskelig å komme med innspill da du ikke nevner hvilken kombinasjon du selv hadde lyst på. Ønsker deg en fin uke!

Lisbeth Bula sa...

Pen!!!

Monai sa...

Den tunikaen likte jeg veldig godt.Flott jente du har.

Lindas blogg sa...

Jeg hadde egentlig lyst på kombinasjonen hvit og beige, som i oppskriftheftet. Men det anbefalte hun ikke, da det var lett å få flekker. Sikkert sant, men jeg er litt usikker på om lysblå og lysbrun blir fint sammen . ;o)

Takk for koselige kommentarer! :o)

Marianne sa...

Så utrolig flott!!!!!!!!!!!!!!!