søndag 26. august 2012

Trolljakten


Bli med på Trolljakten! Hjelp lillesøster og vennene hennes med å finne kosedyrene sine. Hvem kan ha tatt dem? Velkommen til eventyrlandet fra virkeligheten - Nord-Norge!

Boka handler blant annet om gleden ved å reise, å skaffe seg ulike venner, hva kosedyr betyr for barn, når voksne har det travelt, brutte forventninger, barn som problemløsere, adskillelse og savn, unnskyldning og tilgivelse, triste tårer og gledestårer og gleden ved å gjøre andre glad! 

Det er veldig fine bilder og beskrivelser til å kjenne seg igjen i boka. Den handler om nåtiden og beskriver en familie med en  pappa som jobber mye, en storebror som liker å spille tv spill, en mamma som trener mye og en storesøster som chatter med vennene sine. Lillesøster opplever at ingen av dem egentlig har tid til henne, når hun trenger hjelp til å finne kosedyret sitt som er blitt borte. Både barn og voksne vil nok kjenne seg igjen i denne boka. Og i alle opplevelsene som foregår under kosedyrjakten ombord på hurtigruta. Underveis er det spørsmål som en kan prate om, og en får også med seg geografi når hurtigruta er innom de ulike byene. 

Boka er fengende, underholdene og lærerik! Og den finnes også som app som kan brukes på Iphone og Ipad. I App Store heter boka Troll Olav. 

Jeg har fått utdelt tre koder til boka som app, som jeg kan dele ut. Mot at de som får kodene rater appen i itunes. Har du lyst på en slik kode, så kommenter under her. Blir det mer enn tre kommentarer, så trekker jeg tre vinnere. Kodene må lastes ned innen 20. september, så jeg trekker vinnere til  kodene allerede på tirsdag 28. august! 2 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

høres ut som en spennende bok til barnehagebruk, så her vil jeg gjerne være med i trekning:)

Lykke-Li sa...

Var nok ikke så mange som så denne, så du får selvsagt en kode! ;o)
Minn meg på det om jeg skulle glemme det, har ikke tid til å ordne det nå.

Jeg har enda to til, om noen vil ha! Først til mølla!