mandag 6. august 2012

Sommerferie

Nå er snart fire uker sommerferie over. Vi har vært i USA nesten hele ferien, en herlig avslappende ferie full av opplevelser. Dessverre har alt en ende, men det var godt å komme hjem også da! 


I ferier blir det jo alltid tid til å legge planer fremover, både kreative planer og planer for huset her hjemme. Så er det bare å ha tid til å fullføre alle planene, men så lenge lysta er til stede går det nok bra! 


Det er nok fare for at det blir en del feriebilder i bloggen min fremover. Jeg har tatt masse bilder, så det gjelder vel bare å klare å begrense seg litt... 


Vi var litt sent ute med å bestille flybilletter i år, prisene var dyre så vi reiste en litt annen rute enn vi har gjort før. Vi mellomlandet først i Tyskland og så i Charlotte, før vi landet i Orlando. En lang reise med andre ord, spesielt siden vi kjørte til Oslo først. 


Jeg fikk forresten kjeft i sikkerhetskontrollen i Tyskland. Strikketøy på flyet var "No no" også fikk jeg pekefingeren. He he, jeg ble nesten hissig jeg også.... Jeg kjøpte meg firkanta strikkepinner før ferien, og var redd de skulle ta de fra meg. Heldigvis fikk jeg beholde de, men jeg fikk streng beskjed om knytte igjen posen og ikke ta de ut av veska! He he.... 


Det lille glimtet vi fikk av Charlotte, gjorde at jeg fikk lyst tilbake!  Flyplassen hadde faktisk gyngestoler i alle krinker og kroker. Jeg drømmer om en fin hvit gyngestol på hverandaen, det er skikkelig sommeridyll! Jeg måtte selvsagt prøve.... Og jeg var ikke den eneste som satt på flyplassen og strikket i gyngestol...
Huset vårt var utleid siden vi dro et par dager før planen, så da kjørte vi til Sarasota der vi var i tre netter. Første dagen gikk med til shopping, da den ene kofferten vår ikke dukket opp på flyplassen i Orlando. Vi bodde på stranda, så det var tre herlige dager! 

Herlig strand, lunket vann og stort sett fint vær. Noen ettermiddagsbyger kommer det ofte i Florida, men det er igrunnen helt greit etter noen timer på stranda. Jeg elsker denne kysten inn mot Mexicogulfen, her vil jeg ha sommerhus når jeg blir pensjonist! Tenk å sitte på terassen som selvsagt ligger på stranda, og se på delfinene som hopper forbi ute i sjøen. Det er iallefall et herlig og rolig avslappende område, anbefales virkelig!


Jeg rydder og vasker litt inne i dag, men det er sol ute så jeg får vel gjøre noe ute også tenker jeg. Det er masse roser i hagen, selv om jeg dessverre tror Rådyrene er like glad i roser som jeg er! 


Ha en flott mandag! 
4 kommentarer:

Linda S sa...

Velkommen heim- ser fram til å sjå bilder fra ferien deres :)

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Virker som dokke har stooorkosa dokke!
Kjekke gyngestoler då! Ønsker meg ein, men ikkje plass her:(

Skal du på bloggtreffet (spørsmålsteikn)

Klem!

Lindas blogg sa...

Takk for det Linda, og det kommer snart et blogginnlegg til deg. Kom meg aldri på nett annet enn fra mobilen på ferie. ;o)

Marianne, vi storkosa oss veldig mye! Elsker Florida! :D
Og ja jeg skal på bloggtreffet, skal du?

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Takk for fine ord, Linda, sett stor pris på det!

Ja, trur eg skal på bloggtreff:) Hadde vore veldig kjekt iallefall!

Lyst til Florida ein gong. Men no blir det fyrst Tyrkia!