søndag 23. oktober 2011

Høst

I dag har det vært en nydelig høstdag her på Sunnmøre.
Det har vært fin temperatur, en slik dag da en bare må ut i hagen. I går stilte jeg ut litt av det jeg lager på grendahuset for bygda vår på ei lita salgsmesse. Jeg fikk solgt litt, og kjøpt litt! :o) Likte så godt en krans formet som et hjerte som var utstilt, som var pyntet med fine keramikkhjerter. Men før jeg fikk bestemt meg for om jeg skulle kjøpe den, ble den solgt. Men jeg kjøpte hjerter, og har prøvd å lage min egen krans i dag. Nå henger den på døra, og jeg er fornøyd med mitt første forsøk på å lage hjerte av bjørk.
Da jeg holdt på å klippe bjørk, kom jeg på betongrøret og steinen som lå igjen her etter forrige eier. Betongrøret er jo perfekt å brenne bål i, og jeg elsker å sitte rundt et bål. Skiferstein lå det også igjen her, så jeg bygde noen benker av alt dette rundt røret. Nå ønsker jeg meg noen reinsdyrskinn, de er fine å se på gode å sitte på når det er kaldt! Ble det ikke fint? Et herlig sted å sitte med ei god bok og kaffekoppen i høstsola var det iallefall.
Ha en fortsatt fin søndag, vi skal rive taket på kjøkkenet! Gleder meg til å bli ferdig!

5 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

åhhh....dette var jo riktig så koselig!!

Lindas blogg sa...

Tusen takk for det Marianne! :o)

Lise sa...

Takk for koselig besøk i bloggen min. Her er oppskrift på boksen:
http://egenblogg-rantho.blogspot.com/2010/11/tutorial-pa-hy-gave-box.html

Humlehagen sa...

Så herlig- ja de kransene var så fine, spesielt med de søte hjertene på!
Så koselig høststemning du har laget- det blir ekstra fint med reinsdyrskinn, lunt og deilig- ha en fin dag! Else- Britt

Lindas blogg sa...

Tusen takk begge to! :o)