torsdag 24. februar 2011

Vårsol og ny energi

De siste dagene nå, har det vært utrolig flott vær! ♥ Egentlig har det vel vært vintervær, for det har vært kaldt og fint. Men solstrålene gir varme når en oppholder seg utendørs, og lyset gjør at den får nye energi! Det er fantastisk å dra på jobb når det er lyst ute, og å komme hjem når det er lyst ute. ♥ Etter en lang periode der jeg ikke har hatt overskudd til noe, kjenner jeg at lysten til både hobbyer og huslige sysler er kommet tilbake! Herlig!♥

I helga som var, tørka jeg støv av symaskina. Det var jammen på tide! Det var nok ikke vårsola alene, som var den direkte årsaken til at jeg satt meg ned med symaskina da. Jeg sa ja til en kjolebestilling, og bestilte meg masse nytt vårstoff! Jeg gleder meg allerede til å sette meg ned med symaskina igjen, kanskje det blir tid nå i helga?
Kjolen er sydd i polarfleece i marine og lysblå, syntes den ble veldigfin.♥ Den var alt for stor til meg, og det var skikkelig blåsevær ute når vi tok bilder. He he.... Nå er jeg spent på om den passer til Linda som har bestilt den, håper det! Kjolen har alvehette, trompetermer og lysblå blonder i kantene. Mønsteret er mitt eget. Tror jeg må sy en til meg selv også, i litt mer barnehagevennlige farger enn den jeg allerede har. (offwhite og lysblå) 
Fikk besøk av niesen min Leah når jeg holdt på å sy, så da prøvde jeg å sy to luer. Har sett så mange fine luer, og det ser veldig enkelt ut. Syntes de ble fine, og det tror jeg mottakeren også syntes! ♥
Begge luene er sydd i jersey fra Stoff og Stil.
Det blir nok flere luer!
I helga som kommer blir det bursdagsfeiring her i huset, vi har ei jente som blir hele 14 år på mandag!♥ Og da må dette selvsagt feires med familien. Ellers blir det vel litt husvask og litt hobbyer som står på planen. Blir godt med helg etter en hektisk uke fylt med alt for mye aktiviteter. Neste uke er det vinterferie, og blir godt med litt roligere timeplan. Jeg har mange ideer båden innen søm og strikking, som jeg gjerne vil ha tid til. Synd det ikke lar seg gjøre å få noen ekstra timer i døgnet altså!
 
Ha ei superduper helg, det skal jeg! ♥
7 kommentarer:

Susan sa...

Nydelig kjole og artige luer! =)
Håper du får tid til alt du ønsker deg i helga og i vinterferien!

Ha ei super helg, og lykke til med feiringen!

Klem

Tebasile sa...

For en nydelig kjole.
Flotte luer på en flott modell.
Ønsker deg en fin helg.

Seascape sa...

Den kjolen var knall fin. Jeg er imponert. Ha en riktig fin fredag.

Tonemi sa...

Kjempe flott kjole...Synde den ble litt stor...

Flotte luer på nydelig modell:)

trinemamma sa...

Utrolig flott kjole og kule luer :-)

malla sa...

Hei på deg.
Jeg likte veldig godt den fine kjolen/tunikaen du har sydd!
Jeg syr noe lignende elv, men vet ikke hvordan man syr og fester på en alvehette. Har du noen tips?

Ha ei fortsatt god helg!

Lindas blogg sa...

Takk for alle koselige kommentarer! :o)

Kjolen var ikke til meg, men jeg er modell på bildene her. Er nok litt stor for meg ja. ;o)

Hette, det er ikke så vanskelig. Send meg en mail du så kan jeg prøve å svare deg Malla. Er litt usikker på hva du lurer på. ;o)
Jeg bare syr jeg nemlig, og blir det ikke bra så prøver jeg på nytt til jeg får det til. Hi hi....

lindaje@online.no