fredag 31. desember 2010

Godt Nytt år!

Da kan vi snart avslutte år 2010 og starte på et nytt år. Et år jeg tror kommer til å bringe mange gode stunder sammen med venner og familie! Jeg gleder meg til å se fram mot en sommer i nytt hus, og til å planlegge hage og uteplass! I kveld har vi nesten hele min familie på besøk, det blir kos. Jeg koser meg maks om dagen, det er så deilig med juleferie. Før ferien hadde jeg mange planer, men jeg har ikke fått gjennomført så mange av dem. Men det kommer nok tid i 2011 også! Her er et bilde av kosekroken min, der sitter jeg ofte og strikker, leser eller bare nyter utsikten ut av vinduene. Spisebordet er nyttårspyntet også, klart for at gjestene kan komme. Skulle finne litt fin nyttårspynt på salg i dag tenkte jeg, men jeg fant ikke noe. Så det ble veldig enkel pynt. Bare med noe tulipaner og lysestaker. Hadde planer om tur i skogen for å plukke kongler og kvister til å pynte med, men så kom snøen og det ble med tankene.....
















Tusen takk til dere som har fulgt meg og bloggen min dette året, håper dere vil komme innom meg også i 2011. Ha et Godt Nytt år!

søndag 26. desember 2010

Vinglepetronella!

Tiden går, og jeg må snart klare å bestemme meg for et nytt navn på kjolene mine! ♥

Men det viser seg å være skikkelig vanskelig!
Sitter på minanamnband.se og prøver meg litt fram....
He he, trodde jeg hadde bestemt meg... og syntes denne merkelappen ble ganske fin. Litt humor er jo fint. Men så kom jeg på at selv om jeg syr mest kjoler nå, så kan det jo forandre seg. Nå som jeg snart er tante til to små søte gutter. Kan jo ikke ha lapper med jentelus på da vel?








Så jeg prøvde meg fram litt til....
og syntes denne ble fin...




 
 
 
 
Og det ble jo igrunnen denne også, så hva skal jeg velge?
 
 
 
 
 
 
 
Tenker ikke på bakgrunnsfarge, farge på bokstaver og sånn altså. Selv om jeg kan gjerne få synspunkter på det også da. Kommer til å bestille i flere farger, slik at jeg har å velge mellom. Men navn, det var neimen ikke lett!
Dere kom jo med så veldig mange supre navneforslag, og jeg liker alle veldig godt! Men jeg må jo velge ett!♥
Og nå må jeg legge meg, for jeg skal tidlig opp og på jobb i morgen.
 
Ha en flott ny uke dere som er innom her, snart er det et nytt år og nye muligheter! ♥
Jeg har ikke noe nyttårs forsett egentlig. Men jeg skal kose meg mer med hobbyer neste år. Og jeg skal gjøre akkurat det jeg vil gjøre selv! Dermed kan det hende jeg tar på meg mindre bestillinger på kjoler, og syr det jeg vil og har lyst til! Jeg har også sagt fra meg jobben som designer på Scraphaugen.no. Nettopp for at jeg ikke liker sånn tvangsscrapping, som slike oppgaver lett fører med seg. Iallefall når en ikke har masse timer til overs.... Kanskje scrappelysten også kommer tilbake når det blir et nytt år? Håper det!

fredag 24. desember 2010

God Jul! ♥

Da er det julaften og julefreden har senket seg! ♥

Her er noen stemningsbilder fra pyningen i går

Har scrappet noen LOer med julebildene fra i fjor. Da feiret vi julen hos mamma, i år feirer vi i eget hus for  første gang! ♥    

                                                                                                                              


                                                                                                                                                                                                                                                            
Slik ble kjolen som var premien i min blogg konkurranse, skal snart fortelle hva navnet jeg valgte blir også. Håper du ble fornøyd Jeanette!



søndag 12. desember 2010

Og vinneren er!

Egentlig skulle jeg trekke en vinner på fredag! Men tiden går helt fra meg. Det er mye som skjer for tiden, og helga har vært fylt med både julebord på jobb og julekonsert med koret jeg synger i!
Nå er vi kommer til 3. søndag i advent. Julestemninga kommer sigende, selv om jeg ikke er klar til jul i det hele tatt! ;o)
Magnus hjalp meg å trekke en heldig vinner nå i kveld.........
Det var 25 lodd i skåla, og den heldige vinneren er Jeanette!
Gratulerer så mye!!!!
Du må fortelle hvilken størrelse du ønsker, og komme med fargeønske. Jeg har en veldig fin lillafarge, som blir fin til grå om du har lyst på! ♥
Navneforslagene var mange:
Humla Design, Hjertlig Design, Lillingen Design, Frøken Fjong Design, Englekyss Design, Søndagsbarn Design, BaReBaRnSlig, Jentelus Design, Himmelkyss, Bambie Design, Alvebarn Design, Lille hjerte, Lindas hjerte, Varme hjerter, Linda Design, Varme kjoler, Hjertevarme, Lune hjerter, Lun, Lille Trille, LOVEfromLINDA, LoveLiDesign, Hjertelig, Hjerte Linda, Bare Eventyr, Eventyr Design, Lykke Design.

Så utrolig mange flotte navneforslag,
hvordan skal jeg klare å velge?♥
Tror jeg må tenke bittelitt til, hadde egentlig bestemt meg. Men når jeg ser alle samtidlig så var det enda flere jeg likte veldig godt! ♥