tirsdag 17. februar 2009

Jeg er syk....
Og hva gjør en når en kommer fra legen og har fått beskjed om bronkitt og sykmelding ut uka? Når en likevel er ute og kjører liksom?
Da er feber feber, også stikker en innom strikkebutikken og trøsteshopper litt. For etter en helg med høy feber, er jeg endelig oppegående nok til å strikke. Hipp hurra!

Dette var ikke ment som noe syteinnlegg altså, det var bare en begrunnelse for hvorfor jeg har shoppet liksom. He he....

Vel, i strikkebutikken hadde de verken oppskrift eller et videre stort utvalg av Muskat. Jeg skulle jo strikke denne sommerkjolen, som jeg plutselig oppdaget at var kommet along på inne på Hobbyboden. Den eneste fargen de hadde nok til kjole av som var fin, var hvit. Jeg kjøpte hvit jeg, og husket at det var noe rosa så da ble det to farger rosa. Når jeg kom hjem, stemte det ikke så ille. To nøster for mye med hvitt, men jeg trenger en farge til. Så nå kommer jeg faktisk ikke lengre!
Her er skikkelig råtten snø i dag og isete, så jeg drar ikke ut med bilen pga av dette nøstet. Det får vente til i morgen.;)
Har et par andre småprosjekter som jeg kan ta i kveld, sier ikke hva det er før de er ferdig. For hvis jeg sier hva jeg skal lage, må jeg jo gjøre det også. Hi hi....
Dere ser iallefall fargene mine her, liker de rosa selv om den mørkeste skulle være i tomat. Min er cerise.... Jeg mangler gult, om noen har gode tips til andre farger enn gult som passer her blir jeg glad. Blir det hardt med hvitt syntes dere?
Blir sommerkjole da, og blir nok ikke brukt før jeg har fått litt farge på kroppen!

5 kommentarer:

sol sa...

Stilig kjole, sykdom er absolutt en akseptabel unnskyldning for garnhandling ;)

Miann sa...

Kjempefin denne tunikaen! Og nydelig den andre du hadde strikket også! Tror influensaen herjer her på sunnmøre. Jeg er også syk. Sitter her med pleddet rundt meg og surfer etter nye strikkeprosjekter. God bedring!

Filippa sa...

God bedring. Det er absolutt lov å trøsteshoppe litt når man er syk. Veldig fin den kjolen. Her har vi vinterferie og nyter late dager. Holder på å gjøre ferdig litt strikkeprosjekter. Kos deg med strikkingen.

Annakin sa...

Jag hade valt grönt som färg nr tre. Jag har det i min kjole.
Den blir väldigt fin i vitt!

Reidun sa...

jeg syntes det ble kjempefint med hvit kjole. Hva med gult eller grønt som tilleggsfarge?