lørdag 20. august 2011

Miniferie

Forrige helg hadde vi en liten miniferie, bare jeg, ungene, mamma og Alfonso. Eller Helene hoppet av på Sel med ei venninne hun ble kjent med på rideleir i sommer hun, og de koste seg visst og ranglet til langt på natt! ;o)
Vi andre kjørte til Mageli Camping, der vi var i to netter. Lørdag var vi på Hunderfossen, og søndag brukte vi hele dagen på hjemturen! Stoppet ofte og var skikkelig turister! ;o)
På Hunderfossen var det helst bilene som falt i smak for Magnus sin del. Spesielt radiobiler prøvde han igjen og igjen og igjen og igjen....
På campingplassen leide jeg og Magnus trøbåt en time, det var jammen litt av en trim! På vei tilbake var det bølger i mot hele veien, kjempetungt!
Magnus fikk ny fiskestang av mormor, og prøvde fiskelykken! Vi hadde aldri fått en sånn fisk før, så vi kasta den i vannet igjen, he he...Ingen av oss hadde vært inni en stavkirke før. Så da vi kjørte forbistavkirken i Ringebu, måtte vi bare gå inn for å se. Nydelig kirke, med så mange flotte detaljer! Dessverre var det ikke lov å ta bilder inne.... 


Vi stoppet på Sel for å plukke opp igjen Helene, og kjørte om Lom og Geiranger. Magnus hadde hørt om et steinsenter i Lom, og dit hadde han så lyst å dra innom. Så vi kjøpte litt stein, og litt te og krydder fra ei Brimi bu. Så var alle fornøyde! ;o)          
                            


På vei til Geiranger stoppet vi flere ganger, naturen er jo så vakker der! Dessverre så blåste det veldig, selv om det var 10 grader så kjentes det ut som flere minusgrader......Brrrrrr!!!De siste bildene er på vei opp igjen fra Geiranger, i Ørnesvingene. Flott utsikt utover fjorden, og jammen ble det mørkt også når vi stod der. En innholdsrik dag og ei fin helg!
Nå skal jeg sy litt, så kanskje det blir litt andre bilder å vise fram her snart. Ha en flott helg videre!

3 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

mange flotte bilde:) ser ut som dåkke hadde en flott tur, me mange kjekke opplevelsa;) å sånn en fornøyd magnus da, så ut som han koste se skikkeli;)
e gler me til e ska ut til dåkke å sy litt idag, håpe e får gjort litt,hehe;)

Unknown sa...

Så koselig tur dere har hatt !
Det gjør seg nok me den miniferie i ny og ne ;-)

Anonym sa...

Wonderful post, really great tips and advice. I was interested by your comment,
Cheap Flights to Shenyan
Flights to Shenyan
Shenyan Flights