onsdag 27. juli 2011

Dager til ettertanke....

De siste dagene har livet stoppet opp litt, alle planer har bare blitt glemt. Lysten har ikke vært til stede til å gjøre noe annet enn det en må..... Strikketøyet ligger der det ble lagt da jeg ryddet huset til middagsgjester på fredag.... og kjolen jeg holder på å sy ligger også nesten ferdig, siden torsdag kveld. Nyhetene vi fikk se på tv fredag ettermiddag, var sjokkerende, vonde og helt uvirkelige. Det satte seg en klump i magen som bare ble større og større. Det var vanskelig å løsrive seg fra nyhetssendingene, og lettere ble det ikke da det ble lørdag..... Tankene går stadig til ofrene etter bomben i Oslo, og på Utøya og deres pårørende.....

Heldigvis hadde vi en hyggelig begivenhet i løpet av helga, feiring av dåpen til lille nydelige Jonas!


Han hadde en kjempefin heklet dåpskjole laget av hans oldemor, og brukt av pappaen og brødrene hans tidligere.
Her er kakebordet, og det er vel akkurat slik et Sunnmørsk kakebord skal være. Med mange gode kaker!


Etter flere dager med regn, klarnet det opp og vi fikk en nydelig sommerdag! Og marihøner hører med til fine sommerdager.....I hendene til en stor og en liten jente....


Her er jeg under bakingen, litt stressa kvelden før. Skulle jo være ute i god tid, men kaker ble det jo likevel.  Jeg ønsker meg nytt stort kjøkken, med masse plass til baking og matlaging! Og er jeg riktig heldig, så blir det nytt kjøkken på meg om ikke så alt for lenge! Vi holder på å tegne en løsning, så da gjenstår det bare å se når det kan bli Ikeatur!


Vi har god erfaring med Ikeakjøkken fra før, på Langhus hadde vi Edel. Har tenkt at jeg ville ha et kjøkken som er ganske likt det vi hadde, uten at det er helt likt. Så vi har bestemt oss for Lidingø, syntes det er kjempefint!
Håper å få til en litt moderne versjon av dette kjøkkenet, liker landstil men vil ha noe som varer noe som er litt mer tidløst. Får ikke til å kopiere bilde fra Ikea sin hjemmeside, men har lyst på et kjøkken som ligner litt på dette.


Bilde av kjole kommer når den er ferdig, og Florida innlegg kommer snart! Ha en fortsatt fin uke!

Ingen kommentarer: