mandag 25. juni 2012

Favoritter på en mandag

Bloggen min er nok blitt veldig forsømt, nok en gang.... Jeg er alt for lite flink til å ta bilder, og da er det ikke så mye å skrive om heller... 
Men i dag har vi tatt litt bilder til takkekort i anledning Helene sin konfirmasjon. Tiden fra påske og frem til konfirmasjonen gikk fryktelig fort, og etter konfirmasjonen var det godt å bare koble ut alt som heter hobbyer. Godt å bare slappe av rett og slett! 
Nå er ferien like rundt hjørnet, og jeg kjenner at energien begynner å komme tilbake, heldigvis! 


Vi tok mange fine bilder på konfirmasjonsdagen også, men dem kan jeg vise fram senere. I dag ble det bilder på hest, i bunad. En utfordring å ikke få på seg hår, og det gikk ikke helt som planlagt heller. Hi hi, men de er lett å få bort heldigvis! 

Her på Sunnmøre har vi hatt fint sommervær i det siste, sånt får en masse energi og godt humør av! 
Kjenner at strikkelysten er på vei tilbake også, men jeg kan ikke si det samme med scrappelysten og sylysten. Men hvem har vel lyst til å sitte inne  i det fine været. Strikketøyet går det jo an å ta med seg ut. 
Jeg har plukket ut noen favoritter som gjør meg glad på en helt vanlig mandag....Jeg elsker blomster! Og det å gå en runde i hagen for å se på det som spirer og gror, det er bare veldig avslappende! Endelig begynner rosene å blomstre, roser er en stor favoritt! Den rosa blomsten er en Pelargonia som jeg kjøpte på Plantasjen som stikling til 9 kroner! Den er ikke blitt så veldig stor enda, men søt er den! Også klematis, det er en av favorittene det også! Denne blomstrer snart av, men heldigvis har jeg flere andre i hagen med masse knopper på! 


Et nytt strikketøy, det blir en alltid glad av! Ett av favoritt garnene å strikke med også, Lerke på de beste pinnene fra KnitPro. Hva det skal bli, håper jeg å kunne vise fram i løpet av uka! 
Og hjerter må en jo bare bli glad av, dette fikk jeg av Magnus i julegave. Han hadde laget det på skolen, av gamle salmebøker faktisk! Det er iallefall utrolig fint! 
Endelig har jeg fått laget til inne i lekehytta. Må shoppe litt til, så flere bilder kommer senere. Synd jeg ikke har noen lita jenta som kan drikke saft og kaker sammen med meg her.... Men det går heldigvis an å låne! 

Ha ei fin uke! Denne gangen lover jeg å bli litt mer aktiv med kameraet, og da blir det nok litt lettere å blogge også! 


Ingen kommentarer: