søndag 12. september 2010

Flytting er slitsomt!

Ja det er iallefall helt sikkert! Hele forrige helg gikk med til bæring og og få ting på plass, puh! Hele familien var med, og uten masse god hjelp hadde vi vel aldri kommet i mål! Jeg visste ikke at vi hadde så utrolig mye, he he.... Vi hadde jo en god del som ikke var pakket ut en gang fra da vi flyttet fra Østlandet for to år siden, og mer har jo samlet seg i skuffer og skap siden den gang!
Vi fikk et nydelig flyttevær, med sol fra skyfri himmel. Så da kunne vi avslutte flyttedagen med grilling og sosialt sammen med familien! ♥
Det var superdeilig å sove første natta i nyehuset, vi våknet opp til nydelig vær og helt stille ute! ♥
Det er så fint her, og vi stortrives allerede!
Helene kom ridende ned med hesten hun steller for å hilse på.

Jeg kommer med flere blogginnlegg i løpet av uka, om ting jeg har planer om å gjøre. Må bare få litt mer tid til overs! Jeg skal nok både male, sy, scrappe og strikke, helst alt på en gang!
Ha en flott ny uke alle sammen! ♥

3 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

så fine bilde=) d va en strålende fin dag, koseli at alle kunne samles slik=) en del bæring blei d nok, men dåkke har jammen fått mye i hus også:) gler me til å se alt på plass å skikkeli innbodd=)

Jeanette sa...

Gratulerer med "nytt" fint hus:) Tenker det var deilig å få flytta inn i noe eget nå (og sikkert ekstra kjekt for Helene som har fått så kort vei til stallen). :)

Lykke-Li sa...

Du får komme på besøk Hanne Marthe, en dag. Selv om det er en stund til alt er på plass enda! :o)

Takk for det Jeanette, og ja det var kjempedeilig med eget hun nå! :o)
Helene her strålende fornøyd! ;o)