tirsdag 1. november 2011

November og kaos

Ja når råder det virkelig kaos i heimen. Kjøkkenet har ikke vegger, tak eller gulv, og det er igrunnen ikke mye som ligner på et kjøkken i det hele tatt! I morgen blir kjøkkenet levert, og på mandag begynner de å montere. Mye jobb å gjøre før den tid! Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig!

Tenk at det allerede er november, snart vinter og mørkere dager! Ute er det ikke mye som minner om vinter, da jeg kjørte til jobb litt over sju i dag tidlig var det hele 17 grader!
I kveld er det pause i oppussingen, så da må det være lov å kose seg litt. Hva passer vel bedre enn å tenne noen lys, lage seg en kopp te og finne fram et strikketøy.....
Ha en fin kveld, håper du også koser deg!6 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

hihi ja der herska d et herli kaos;) men d va veldi fint me kista der(e ikke d me siden av verandadøra?), d gjor se altså ;)
gler me til å se ferdi kjøkkenresultat, å vi e klar for action i helga;)

Lykke-Li sa...

Joda, den har stått der ei stund no da. ;o) Var greit å få lysfatet bort fra bordet for ei stund, det tok sånn plass. ;o)

Vi trenger sårt all den hjelp vi kan få, for ting tar fryktelig lang tid! Vi holder på til langt på natt hver kveld, he he. ;o)
Gleder meg til å få på nytt, og til å få bort støvet! ;o)

Marianne With Nor sa...

Hihi kjøkkenet ser ut som vårt for tre mnd sidan! Håper det går fort framover. Blir sikkert kjempefint! Gleda me til å sjå snart, du skal vel ha klubb neste gong?

Ha ei fin dugnadshelg:) Vi skal på fototur til Stadt!

Klem Marianne

Lykke-Li sa...

Kan godt ha klubb neste gang, men det blir i ikke på et par uker da altså! He he, er rimelig kaos her! ;o)

Håper dere har det fint på tur! :o)

Marianne With Nor sa...

Takk, Linda:)
Så spennende med ferdig kjøkken då!!! Når blir det klubb? :)

Vi har vore ute i skogen og samla pinnar til adventskalender. Deilig å være ute, deilig å kome inn att!

Ha ein fin vaskedag vidare!

Klemma

Lykke-Li sa...

Så spennende med pinner til adventskalender! Er spent på å se hva du skal lage! ;o)

Skal se om det ikke kan bli klubb i neste uke eller uka etter. Må se litt hvor langt vi kommer her, greit at kjøkken og gjestedo er noenlunde ferdig. ;o)