mandag 11. oktober 2010

Høsten er her! ♥

Med litt kaldere dager og med masse deilig sol, har vi hatt en flott start på høsten!
Forrige uke hadde vi høstferie her i Ålesund, og jeg fikk også noen dager fri. Broren min og familien holdt på med flytting, så da var vi så heldig å få låne herlige Leah i to hele dager! Vi koste oss både ute....
...og inne.....
De store jentene ville også leke med lego, til den mindre jenta sin store beundring!
Flere dager har vi hatt besøk av disse fine dyra som tydeligvis bor i nabolaget her, ikke så lett å få knipset de før de løper. Her går de over innkjørselen inn til huset vårt!
Ellers går tiden med til litt puslerier, litt søm og litt strikking og litt srapping og kortlaging. Hva stoffet og tråden skal bli, skal jeg vise litt senere.
Snart er det høstmesse på grendehuset her, og litt skal være klart til den dagen. Så det skal produseres litt kjoler og kort framover, men ikke mer enn at det blir kos når en holder på!
 Jeg elsker de mørke høstkveldene, en kopp varm te, en god bok eller et strikketøy, fyr i ovnen og stearinlys i alle krinker og kroker. Da koser jeg meg! Her er noen nye lykter jeg har fått, kjempefine!
Orkideene mine blomstrer og blomstrer, det er tydelig at de trives i nyehuset også! Med det vil jeg ønske alle en fin ny uke, kos dere med herlig høst!

3 kommentarer:

Marianne With Nor sa...

Hei Linda! Så koselige bilder:)
Gratulerer med nytt hus, tenker dere får det kjempefint der!!
*misunnelig*

Ha en fin dag da!

Klem Marianne

Villblomsten sa...

Høres ut som noen koselige dager :-)
Ha en fin høstferie :-)

Hanne Marthe sa...

så mange koslige bilde=) herli me fine høstdaga=)