mandag 18. juli 2011

Drømmen om en rosehage....

Drømmen er egentlig et hvitt hus med stakittgjerde og en nydelig rosehage. Med roser i rosa og hvittoner..... Nå har det seg sånn at huset vi har kjøpt ikke passer særlig godt til å være hvitt... I tilegg har vi en masse råddyr som tusler rundt her, naboen advarte meg mot å kjøpe roser om jeg ville plante noe. Jeg klarte ikke å la være, så noen få rosebusker ble med meg hjem. Så får jeg håpe rådyrene holder seg hos naboen.... ;o)

De som bodde her før, hadde svært lite blomster. Her er et blomsterbed fra før, der det ser ut som om de har plantet alle rester fra hagen på et sted. (pga. at de grov opp hagen og drenerte på nytt) En rose spratt ut i høst, og jeg trodde de rosebuskene bare inneholdt kjedelige røde roser.... Jeg liker ikke så godt røde roser....Hi hi... Derfor måtte jeg blunke en ekstra gang når jeg gikk over gårsplassen nå for litt siden. For der stod en nydelig rose, som slettes ikke kan kalles for rød! Helt perfekt er den!















Nå spørs det bare om denne får stå, eller om rådyrene oppdager den. Kanskje jeg heller skal ta den inn.... jeg håper på flere rosa overraskelser, men de andre knuppene ser iallefall røde ut.
Ha en fin kveld!
Jeg skal prøve å komme med litt informasjon om Florida også i løpet av kvelden!

Ingen kommentarer: