onsdag 30. mars 2011

Er våren kommet?

I dag er det sol ute, og nydelig blå himmel! En kan jo lure på om våren er kommet nå? Jeg lengter etter å sette meg ut i sola med kaffikoppen og en god bok. Men når en ser ut, er det ikke mye som ligner på vår! For de siste dagene har vi fått masse deilig snø, noe som egentlig er vel og bra. Om det er vinter en vil ha.....
At dagene flyr, er ikke noe nytt her i huset. Kjenner at jeg blir litt sliten, av å være opptatt med noe hver helg. Selv om det er hyggelige og koselige ting alt sammen. I helga var vi  på jobbtur på hytta til en kollega, bare kos i tre dager. Helga som kommer er det Scrappetreff her i Ålesund, og neste helg er det en lokal versjon av Det store korslaget. Vi har nesten ikke hatt en helg uten program siden januar, så jeg gleder meg til påske og rolige dager nå! Og etter påske da det jo bare være vår!
For to uker siden var det basar på grendahuset her vi bor, jeg var i basarkommiteen og sydde en kjole som gevinst.
På denne bruker jeg de nye merkelappene mine for første gang, Lovli. Syntes de ble veldig fine.
Jeg har lyst til å sy og sy og sy, alt mulig. Men det blir liksom aldri ro til å sette seg ned. Har masse fint stoff liggende, som jeg må få vasket opp.
Vil sy sommerkjoler, og duker og puter.....

Det er snart tid for å vise fram Crazykjolen min også. Jeg strikket den i januar, og har brukt februar og mars på å montere den. Jeg kan ikke å hekle, og noen av heklakantene ble en utfordring for meg. Men den ble fin, håper å kunne bruke den til helgen! Har bare igjen å feste en god del tråder og stryke den, he he de kjedligste jobbene av alle!

Ha en flott uke til dere som er innom meg, jeg er ganske så sikker på at våren kommer ganske så snart. Og når vi venter på våren, kan en jo nyte den flotte vinterdagen som er i dag! Vi har skidag på jobb i dag, herlig!