lørdag 29. mars 2008





































Her er noen bilder fra ferien.






Ungene ville på Build a bear butikken, de hadde noen bursdagspenger som de hadde lyst å handle for. Det var masse fint der, og så mye billigere enn hjemme. Så vi tok nok litt av. ;o)

1. påskedag hadde jeg gjemt påskeegg med sjokolader inni rundt om i hagen. litt trøtte unger som ikke var helt hundre prosent ovebevist om at det var påskeharen som hadde vært her. He he.

Alle sammen dro en dag i Magic Kingdom, vi hadde en flott dag. Med litt skyet vær og litt sol, perfekt parkvær. Her er ungene foran slottet, litt vanskelig å stå stile. Og Magnus sammen med en bronsestatue av Langbein.

Vi var noen dager i KeyWest, ene dagen dro vi ut til et fort der vi måtte kjøre to timer med båt. Det var litt av en båttur, det blåste og var veldig store bølger. Men da vi kom ut hadde vi noen fine timer på stranden og i vannet der. Helene fant noen tørkede koraller som var kjempefine!

En fin tur til tross for at vi alle ble båtsyke. ;o)







Siden vi er i Florida, så har det ikke blitt verken scrappet eller strikket så mye. Men jeg har scrappeshoppet litt om ikke annet. Masse ark og bokstaver egentlig, og litt annet dill.




Vi er i Florida om dagen, så jeg har jo helt glemt å legge ut pulsvarmerene jeg strikket for mars.

Men her er de iallefall. Strikket de i Alpakka fra Sandnes, de ble myke og veldig varme. Siden de var til Magnus, har jeg ikke brukt perler på de men garn i samme farge og kvalitet som pulsvarmerene.
Ikke det klareste bildet, men det var vanskelig å få det klarere med så mørkt garn.
Jeg har hatt en fornøyd gutt som har brukt de masse iallefall.


søndag 2. mars 2008





Jeg scrapper jo også, men er litt dårlig på å legge ut det jeg lager for tiden.





Dette er et melkekartongkort som jeg lagde til Helenes 11 års dag. Den er ikke laget av en melkekartong, men brettet som en. ;o)

Også to LOer som jeg har laget nå i helgen. Den rosa som er av meg som toåring til en utfordring på det rosa forumet, der en skulle bruke fettfarger. Det har jeg gjort i kantene på teksboksene og på matten rundt bildet, og inket over.

Den andre er til Minnopol på Minneriket. Der overskriften skulle være tittelen på en sang.

Kjole fra DSA



Jeg bare måtte bli med på DSA -alongen for denne kjolen som er på Hobbyboden, den er jo bare så fin!
Jeg var på Mauds garn på Tveita i går, fikk bestilt alt jeg trenger til denne kjolen + tre nøster med silkeapakka til å strikke babyklær til min lille niese som blir født i juni.
Det var vanskelig å bestemme seg for farge, men valget falt til slutt på mørk lilla i f.nr. 709.
Ikke så ulik fargen på Klukka kjolen min faktisk, og jeg elsker den fargen.